Onze Begeleiding

 

Deskundige analyse

We bekijken de verzamelde data met een kritische blik en volgen de resultaten nauwgezet op. Door de vooruitgang continue te evalueren zijn we in staat om de beste resultaten te boeken.

Teamleden

stopwatch

Vroegtijdige resultaten

We gaan vanaf het begin uitgebreid testen om snel te achterhalen welke manier van adverteren het beste werkt zodat er vroegtijdig mooie resultaten zullen volgen. Daarnaast blijven we natuurlijk optimaliseren.

Leads verzameld

Bewezen strategieën

Onze ervaring heeft ertoe bijgedragen dat wij ijzersterke marketingstrategieën hebben ontwikkeld die zich in het verleden keer op keer bewezen hebben zeer succesvol te zijn.

Tevreden klanten

Torenhoog rendement

Wij streven naar het hoogst haalbare rendement zodat je van die alsmaar stijgende omzet zo veel mogelijk als winst kan overhouden en je bedrijf continue kan blijven groeien.

Euro klantomzet behaald

Waar we voor staan

 

Uitgebreide service

Online marketing is meer dan alleen advertenties beheren, daarom verzorgen wij het totaalplaatje om online succesvol te worden.

Verschillende pakketten

Je hebt de keuze uit verschillende pakketten zodat je kan gaan voor de service die naadloos aansluit bij je behoeften.

Persoonlijke aanpak

We spenderen voldoende tijd om de huidige stand van zaken te bekijken en we bespreken alle mogelijkheden voor je specifieke situatie.

Resultaten gegarandeerd

Met onze uitgebreide kennis over marketing kunnen we voor iedereen de gewenste resultaten behalen.

6 Stappen naar succes

 

1.
Meld je aan voor een gratis Discovery call met 1 van onze experts. We gaan tijdens de discovery call kijken naar jouw huidige situatie. Tijdens deze call proberen we je bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen om alle mogelijkheden te bespreken.
2.

Als je beslist met ons samen te gaan werken is het tijd voor een uitgebreide strategie call met één van onze specialisten. Tijdens deze call ga je met onze specialisten een op maat gemaakte online marketingstrategie bedenken voor jouw bedrijf.

3.

Strategie duidelijk? Dan is het tijd voor ons om aan de slag te gaan. Voor we dit kunnen doen hebben we natuurlijk nog het een en ander nodig. Denk hierbij aan toegang tot de verschillende systemen, benodigde informatie over het te promoten product of dienst, Beeldmateriaal en teksten.

4.
Ready, Set, Go! De funnel is gebouwd en we kunnen live met de advertenties. Dit is de periode waarop je hebt gewacht… duizenden mensen gaan jouw bedrijf zien in een advertentie.
5.

De resultaten komen binnen en onze specialisten analyseren de data. Vervolgens draaien we aan de benodigde knoppen om het resultaat te maximaliseren!

6.
Jij kan lekker aan je business bouwen terwijl nieuwe klanten automatisch binnen stromen. Je wilt immers aan je business werken dan in je business, Am i right?